Veel gestelde vragen

Winkel informatie

Kan ik ook afhalen?

Jazeker, neem contact met ons op of vink bij het betalen afhalen aan en wij nemen contact met jou op!

Hoe kunnen jullie zolang garantie bieden op de waterontharders?

Omdat ons product uitvoerig getest is en wij al langere tijd deze plaatsen.

Hoe kunnen jullie binnen 24 uur alle storingen aan de waterontharder oplossen?

Het systeem is zo gemaakt dat de apparaten uitwisselbaar zijn, bij een storing krijg je dus een nieuw apparaat van ons en nemen wij de defecte mee. Jij hebt een werkend apparaat en wij lossen het op met de fabrikant!

Kan ik ook bij afhalen betalen?

Ja dit is mogelijk. Ook is het mogelijk om met via een betaalverzoek te betalen. App ons hiervoor!

Hoe snel worden mijn zonnepanelen/wordt mijn complete pakket bezorgd?

Vanaf het moment van bestellen kost het maximaal 7 dagen. Dit komt omdat wij deze pakketten zelf bezorgen in heel Nederland.

Betalingsinformatie

Hoelang duurt verzending?

Door Corona kunnen er soms langere leveringstijden zijn. Helaas ligt dit bij de bezorgdienst. In onze ervaring is de vertraging minimaal en worden de goederen binnen enkele dagen bezorgd.

Kan ik kiezen via welke bezorgdienst er bezorgd wordt?

Nee, wij bezorgen zelf of via DPD, DPD levert de meest nauwkeurige momenten voor de klant zodat deze zo min mogelijk tijdsverlies heeft.

Is online kopen veilig?

Wij werken via het platform Mollie. Dit is een groot bedrijf met betrekking tot online betalingen en heeft veiligheid hoog in het vaandel staan.

Welke betalingsmethoden accepteren jullie?

Kijk vooral bij de betaalmogelijkheden. Wij proberen deze uit te breiden naar alle mogelijke manieren, echter zijn de standaarden: Ideal/Paypal/Klarna beschikbaar.

Waterontharder

Krijg ik standaard 5 jaar garantie?

Nee, je krijgt standaard 3 jaar garantie. Na het plaatsen vragen wij je om op een social media de plaatsing positief aan te prijzen. Als dit openbaar gedaan wordt en minimaal 1 maand online blijft verhogen wij de garantie met 2 jaar naar totaal 5 jaar. Hiervan ontvangt u dan een factuur van 0 euro waarop wij dit bevestigen.

Is de 1-4 personen waterontharder genoeg voor mijn gezin?

Dat hangt van de grootte af en het waterverbruik. 90% van onze installaties betreft dit apparaat. Bij elke bestelling doen wij eerst een gratis advies/bekijken wij de plaatsingslocatie om alle variabelen in kaart te brengen. Hier valt ook een berekening onder voor het waterverbruik en advies welke ontharder het verstandigst is.